RallyX Nordic på Finnskogbanen

Førstkommnede helg er KNA Solør Motorsport arrangør av femte runde i RallyX Nordic. Da skal blant andre Ben-Philip Gundersen og Thomas Holmen kjempe på sin egen hjemmebane.

KNA Finnskogbanen i Åsnes på Finnskogen er arenaen for rallycross-fans kommende helg. Da kommer RallyX Nordic til banen, og det blir garantert fart, spenning og moro i to dager.

Mange lokale førere stiller til start, og størst forventninger stilles nok til Ben-Philip Gundersen og Thomas Holmen som begge stiller i klassen Supercar Lites. Ben-Philip Gundersen leder serien etter fire runder. Ben-Philip har vist meget god form i det siste og han har vunnet de to siste rundene i Nysun i Danmark og Riga i Latvia.

Thomas Holmen ligger på fjerde plass sammenlagt, etter at han vant første runde som ble avholdt i Höljes meget sensasjonelt.

I tillegg til de lokalene heltene ligger Sondre Evjen fra Gol på en andreplass sammenlagt, så det kan bli mye å glede seg over for oss norske på Finnskogbanen.

Thomas Holmen (midten) og Sondre Evjen (t.h.) kjører på Finnskogbanen til helgen.

I klassen Crosscart stiller det tre deltakere fra -arrangørklubben, Nikolai Haldammen, Terje Bredesen og Tony Sormbroen. Det skal bli meget spennende å se hva de får til i den meget harde konkurransen.

KNA Solør Motorsport håper mange finner veien til Finnskogbanen denne helgen, og værmeldingen lover meget godt.