Samling i Jr. Team Norway

jr team norway 2Bilsportforbundets Junior Team Norway har hatt treningssamling i Bergen denne uken. Åtte førere og støtteapparat var med på til dels harde fysiske utfordringer.

De åtte førerne som deltok på samlingen var Pål Varhaug, Steve Røkland, Henrik Furuseth, Sindre Furuseth, Emil Antonsen, Andreas Bakkerud, Frank Tore Larsen og Mats Lysen.

 

Samlingen starte tirsdag på CrossFit Bergen hvor førerne fikk en bra gjennomkjøring og ikke minst en «annerledes trening»! Tøff trening med høy intensitet og veldig slitne utøvere!

 

Etter en enkel lunsj var det samling plenum for noen gode samtaler og utveksling av erfaringer.

 

På ettermiddagen satte utøverne kursen for Stolzekleiven, en beryktet trapp med 800 trappetrinn fra byen og opp på fjellet, der det arrangeres en mangde konkurranser. Dessverre kom styrtregnet og mørket så denne øvelsen måtte utgå. I stedet ble det tøffe drag i bakkene i nærheten.

 

Etter en fortjent dusj ble det en god middag «på byen».

jr team norway 1

 

Onsdag startet dagen med O2 test på Høgskolen i Bergen.

-Vi ønsker å teste formen til førerne og fremover foreta årlige tester for en evaluering. Formen til de unge er meget bra for de fleste, mens enkelte har en del å jobbe med. Gutta holder et meget høyt nivå, faktisk så høyt at flere fikk anbefaling om å ta vare på den formen de er i uten å toppe den videre, sier sportssjef Holm Jacob Matheson.

Under denne testen av også TV2 på plass for å gjøre innslag.

Etter en god lunsj ble samlingen avsluttet i plenum.