Tånevik vant igjen!

RX Taanevik SWE 14
Tom Daniel Tånevik vant helgens EM-runde i TouringCar i Höljes, akkurat som han gjorde på Lånkebanen tidligere i sommer.

Det ble igjen en stor norsk dag i TouringCar under den svenske EM-runden i rallycross. Tom Daniel Tånevik vant, fulgt av ytterligere tre norske førere. Fredrik Salsten kjørte inn til andre-, Per Magne Røyrås til tredje- og Christian Sandmo til fjerdeplass. Cato Erga kjørte dessuten in til 6. plass i denne sterkt norsk-dominerte klassen.
Svenske Daniel Lundh, som ikke kom til finale på hjemmebane, leder fortsatt sammenlagt. Torleif Lona, som også måtte si takk for seg i semifinale denne gangen, ligger på andreplass.

I Super1600 var det tre norske førere i semifinaler på Höljes. Men dessverre ble både Oscar Solberg, Espen Isaksætre og Simon Syversen slått ut.

I SuperCar ble det en svært så underholdene finale preget av mange punkteringer. Andreas Bakkerud og Petter Solberg var begge med i toppen og sluttet på henholdsvis 2. og 3. plass.
Daniel Holten og Tord Linnerud var også blant de 12 som kvalifiserte seg til semifinaler, men der ble begge slått ut. Henning Solberg var akkurat utenfor semifinale med sin 13. plass.

I supportklassen Supernasjonal ble det andreplass til Bjørn Magne Moland Enge, mens Terje Morstad tok 3. plassen. Landskampen her vant Sverige med 77 mot Norges 59 poeng.
Også i crosskart var det innlagt landskamp. Her vant Alexander Bjørnstad 250 ccm og Marius Vardeberg 650 ccm. Landskampen vant Sverige med 224 poeng mot Norges 187.