Team Norway: F2- og F3-testingen er i gang

Denne helgen har utøvere fra Norges raskeste landslag kjørt på tre kontinenter.

Vi starter hjemme i Norge, hvor Flesbergsprinten gikk av stabelen på lørdag. To førere fra Team Norway var med. Jens Hvaal var kartleser for Alexander Hvaal denne gangen, og duoen ble nummer fem i løpet som ble vunnet av Anders Grøndal, med pappa Stein i kartleserstolen. Marius Solberg Hansen tok sjetteplass totalt og klasseseier.

Årets tredje runde i NM i esport (asfaltracing) ble kjørt i helgen, hvor Tommy Østgaard andreplass i både sprintløpet og hovedløpet bak Jarl Teien, mens Oskar Biksrud kjørte inn til tredjeplass og 13. plass.

På spanske Jerez kjørte Emil Christian Gjerdrum to nye løp i GT Winter Series i GT4-klassen, og denne gangen ble det to andreplasser i klassen for Mercedes-føreren.

I Bahrain har testen foran årets sesonger i Formel 2 og Formel 3-startet. Testingen foregår over tre dager, og regn preget den første. I Formel 2 endte Dennis Hauger helt på topp etter dag en, mens Martinius Stenshorne endte som nummer 26 i Formel 3. Testingen fortsetter mandag og tirsdag.

Vi minner om at Team Norway for 2024 tas ut om noen uker.