Team Norway: NM-titler i bakkeløp

Flere utøvere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, imponerte også denne helgen.

Marius Solberg Hansen og Emil Sivesind fra Team Norway sikret begge NM-titler i bakkeløp etter helgens to finaleløp på Lillehammer. Solberg Hansen tok gullet i klasse 1 og Sivesind tok gullet i klasse 4.

Dennis Olsen har kjørt to nye løp i DTM, denne gangen på Red Bull Ring i Østerrike. Det ble brutt løp etter en kollisjon lørdag, og søndag ble det en niendeplass. Olsen hadde vært oppe på fjerdeplass, men tapte mot slutten mot de som hadde slicks på en opptørkende bane.

Mads Siljehaug og Freddie Hunt ble nummer to i helgens runde i Le Mans Cup på Spa i LMP3-klassen.

Julie Nataas røk dessverre ut av NHRA Carolina Nationals i første runde denne helgen.

På Gardermoen ble årets siste NM-runde i crosskart kjørt, hvor Nikolai Haldammen ble nummer tre på Gardermoen og tok også en tredjeplass i NM. Speedcar var gjesteklasse, og der vant Karl Peder Nordstrand.

Philip Svendsen kjørte i helgen gokart i svenske Kristianstad, og ble nummer tre, og tok en andreplass sammenlagt i SKCC og tredjeplass i IAME Series Sweden.

Flere fra Team Norway deltok også da den første runden av NM i simracing ble arrangert denne uken, men det ble ingen topplasseringer denne gangen, men i går ble det en sterk åttendeplass i PESC Contender Series på Hockenheimring av Oskar Biksrud.

Andrine Rafoss, Marius Solberg Hansen og Karl Peder Nordstrand fra Team Norway deltok også i Bilsporttalentet på Vålerbanen denne uken. De to andre finalistene var Petter Sevæs Waskaas og Tobias Spangen. Vinneren der blir offentliggjort den 26. november.

Les mer om Team Norway her!