Team Norway: Pallplass i Dubai

Emil Heyerdahl fra satsingslandslaget til Team Norway, og Årets Bilsporttalent fra 2018, kjørte i helgen inn til tredjeplass i 24-timersløpet i Dubai.

Det var første gang Emil kjørte løpet i De Forente Arabiske Emirater, og første gang i en forhjulsdrevet TCR-bil. Emil og teamkameratene hans i Autorama Motorsport fikk noen tekniske problemer med deres VW Golf, men de kom sterkt tilbake og endte til slutt på en flott tredjeplass i TCR-klassen.

Ole Christian Veiby har vært i Finland for å kjøre Arctic Rally, noe som viste seg å være viktigere enn først antatt, da det nå er bestemt at det skal kjøres en VM-runde i Finland senere i vinter. Hyundai-føreren startet bra, og lå på en fjerdeplass av Rally2-bilene, men så fikk Veiby litt trøbbel. Mot slutten av løpet fikk nordmannen problemer med bilen, og havnet langt nede på resultatlisten.

I den virtuelle verden har Tommy Østgaard kjørt to løp i Porsche Esports Supercup, denne gangen på Barcelona-banen. Tommy var nummer sju i kvalifiseringen, men ble påkjørt i det første løpet og ble nummer 22. I det andre løpet ble han nummer 21. Beste nordmann ble Sindre Setsaas med en femte- og sjetteplass.

Ellers har Dennis Hauger, Martinius Stenshorne, Ola Jr. Nore, Sivert Svardal, Marcus Påverud og Niklas Eker Abrahamsen vært på issamling med John Haugland på Dagali.

Om ikke mange ukene skal NBF Talentutvikling ta ut landslagene for 2021.