Team Norway: Seier til Isabell Rustad

Isabell Rustad gikk helt til topps i Porsche Sprint Challenge Scandinavia i det legendariske Kanonloppet på svenske Karlskoga i helgen.

I det første løpet i helgen kjørte Isabell inn til en andreplass, og sammenlagt ligger hun på en andreplass før de to neste løpene på Rudskogen den 6. og 7. september.

I belgiske Mettet ble det en andre- og en tredjeplass til Ole Christian Veiby i helgens VM-runde i rallycross. Sammenlagt ligger Veiby på en andreplass med fire enkeltrunder over to helger igjen av sesongen.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte Ginetta Junior Championship på Silverstone, hvor det ble to fjerdeplasser og en åttendeplass i de tre løpene.

Emil Gjerdrum kjørte ADAC GT4 på tyske Nürburgring, og det ble en 18. og 14. plass for Emil og hans teamkamerat.

Julie Nataas kjørte et nytt NHRA-løp i Top Alcohol Dragster på amerikanske Brainerd International Raceway, og kom til E3, der hun røk ut.

Philip Svendsen kjørte årets fjerde runde av IAME Benelux, men han ble påkjørt og fikk sitt chassis ødelagt. Han fullførte likevel B-finalen på en 24. plass. Marius Barry-Berg kjørte også, men hadde masse småproblemer hele helgen.