Team Norway: Seier til Nordstrand

Karl Peder Nordstrand og kartleser Jørn Listerud vant Rally Cesis i Latvia denne helgen med sin Skoda Fabia. Nordstrand, som er på satsingslandslaget og vant Bilsporttalentet i fjor, ledet fra start til mål, og vant alle løpets etapper.

Det ble ingen god norsk helg da Formula Drift gjestet Seattle i helgen. Simen Olsen røk ut av Topp 32 og Fredric Aasbø røk ut av Topp 16. Sammenlagt ligger Aasbø nå som nummer fire og Olsen som nummer sju.

Andreas Bakkerud gjorde comeback i Rallycross NM da han stilte opp i klasse 2 i Vikedal denne helgen. Og elitelandslagsføreren, som vanligvis kjører Nitrocross og Extreme E, vant NM-runden i sitt comeback.

Isabell Rustad kjørte NM i racing på Rudskogen, hvor det ble en første-, en tredje- og et brutt løp i GT5-klassen.

Landslagets gokartførere har vært aktive som vanlig også denne helgen, hvor Casper Henriksen og Philip Svendsen kjørte SM i Borås. Svendsen kjørte inn til en tolvteplass, mens Henriksen måtte bryte sin finale. Elina Rolfsen fra satsingslandslaget kjørte X30 på Kongsberg og tok en andre- og en tredjeplass.