Team Norway: Seier til Østberg

Mads Østberg og kartleser Patrik Barth gikk helt til topps i årets siste EM-runde i rally i Ungarn. Dermed ble det også en tredjeplass sammenlagt i EM for Østberg. Tidligere landslagsutøver Ola Nore tok en tredjeplass i juniorklassen.

I italienske Franciacorta ble VM i gokart kjørt denne helgen, og det ble en meget sterk ellevteplass til Marcus Ahlmann Sæter i OK-klassen.

I Sør-Afrika ble det en vanskelig helg for Ole Christian Veiby i helgens to VM-runder i rallycross. Problemer med bilen gjorde at han ble klassifisert på sjette- og sjuendeplass.

På Nürburgring i Tyskland gikk årets siste løp i NLS-mesterskapet i helgen, og det ble en fjerdeplass for Christian Krognes denne gangen. Sammen med sitt team Walkenhorst vant han GT3-klassen sammenlagt. Dennis Olsen kjørte inn til en åttendeplass. Vi tar også med at norske Oskar Sandberg var med på å vinne NLS-mesterskapet sammenlagt, alle klasser inkludert, mens norske Møller Bil Motorsport vant TCR-klassen sammenlagt.

Andreas Bakkerud og Torstein Eriksen fra elitelandslaget, samt Petter Sevæs Waskaas fra juniorlandslaget, skulle alle kjøre årets siste NM-runde i rally, Rally Tron, denne helgen, men det løpet ble avlyst på grunn av snø.

NM-finalen i rallycross gikk imidlertid av stabelen på Finnskogbanen, og der tok juniorlandslagsfører Jens Hvaal seieren i klasse 1, mens en annen satsingslandslagsfører, Andrine Rafoss, ble nummer tre. I klasse 3 ble det motorhavari for Marius Solberg Hansen fra satsingslandslaget, mens Tobias Spangen fra juniorlandslaget ble nummer to i juniorklassen.

Les mer om Team Norway her!