Team Norway: Sterk kjøring verden rundt

Nok en helg med imponerende resultater av utøverne på Norges raskeste landslage er tilbakelagt.

Vi starter på Hockenheim i Tyskland denne gangen, hvor Marcus Påverud og Magnus Gustavsen kjørte GT World Challenge Europe Sprint. Påverud og teamkamerat Ivan Klumenko ble nummer 14 i det første løpet med sin Audi, noe som holdt til tredjeplass i sølv-klassen. Magnus Gustavsen var igjen på plass med sin Mercedes, og han endte sammen med teamkamerat Reece Barr på 22. plass totalt og på 6. plass i sølv-klassen. I løp to ble det henholdsvis femte- og sjetteplass i sølv-klassen for de to Team Norway-førerne.

På Hockenheim kjørte også Emil Heyerdahl i GT4 European Series. Porsche-føreren ble nummer ni i det første løpet, mens det ble brutt løp i det andre løpet.

På Hungaroring i Ungarn kjørte Dennis Hauger inn til en fjerde- og sjetteplass i Formel 2, mens Martinius Stenshorne kjørte inn til to 13. plasser i Formel 3 etter en uheldig kvalifisering. Begge Team Norway-førerne viste et veldig godt tempo i Budapest.

I St. Louis i USA kom Fredric Aasbø på tredjeplass i helgens runde i Formula Drift, mens Simen Olsen ble slått ut i åttendelsfinalen.

I svenske Kristianstad ble det kjørt løp i gokartmesterskapet Champions of the Future i helgen. Vegard Klemetsen kjørte inn til en sterk 18. plass og var eneste nordmann i finalen i OK-klassen. Casper Henriksen ble klassifisert som nummer 39 etter de innledende rundene og Elina Rolfsen som nummer 93. Vi tar også med Tord Raugstad som ble nummer 53.

I belgiske Genk ble det kjørt gokartløp i IAME Series Benelux i helgen. Det gikk opp og ned for Philip Svendsen som til slutt ble nummer 39 totalt av 108 førere.