Team Norway: Suksess i Midtøsten

Midtøsten har tydeligvis vært stedet å være for norske bilsportutøvere den siste tiden.

I Qatar gikk Qatar International Rally av stabelen denne helgen, og både Mads Østberg og Andreas Mikkelsen stilte til start. Begge opplevde punkteringer, og til slutt ble det andreplass på Østberg bak hjemmefavoritt Nasser Al Attiah, mens Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen ble nummer tre.

Litt lenger syd, i Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater, kjørte Martinius Stenshorne vinterens tre siste løp i Formula Regional Middle East. I det første løpet kjørte Martinius seg fra 26. til 11. plass, i det andre løpet fra 14. til 7. plass og i det tredje løpet fra 12. til 6. plass.

Nordover igjen og til Bahrain, hvor Dennis Hauger gjennomførte en tre dagers test før sesongstarten i Formel 2 på samme bane. Dennis var den fjerde raskeste av samtlige, og er nå klar for 2023-sesongen.

I Italia var gokartfører Marcus Ahlmann Sæter med i et nytt løp, men denne gangen endte det dessverre med krasj i finalen.

Andreas Bakkerud deltok i SXS Nordic-løpet i Sverige og vant liksågodt hele løpet.