Team Norway: Travel helg

En travel helg for utøverne på Team Norway, og kanskje aller mest for Ole Christian Veiby. Veiby deltok først i Ypres Rally i Belgia med en Hyundai i20 R5, men måtte bryte da bilen tok fyr. Søndag stilte Veiby til start i sprintrally på Kongsvinger med sin VW Polo R5, og vant løpet.

På Misano i Italia ble årets 7. og 8. runde av GT4 European Series kjørt. Mads Siljehaug kjørte inn til pole position i det første løpet, men ble straffet for å ha kjørt for fort i starten. Dermed ble det en 15. plass til Siljehaug og Phil Hill i sin KTM, men Siljehaug hadde den overlegent beste rundetiden i løpet. Marcus Påverud og Luci Trefs i Mercedes ble nummer 18 etter tekniske problemer. Søndag ble det en 9. plass for Påverud og andreplass i ProAm, noe som gjør at duoen har økt sin ledelse i ProAm-mesterskapet. Det ble brutt løp for Siljehaug søndag.

I Italia har også Martinius Stenshorne Racing kjørt WSK Night Edition i Adria. Martinius ble nummer 13 etter å ha vært involvert i en krasj. Andreas Bakkerud har denne helgen vært i USA, hvor han fikk prøve seg i Pikes Peak International Hill Climb for første gang. Bakkerud kjørte en Sierra buggy, men vi har dessverre ikke klart å finne resultatet hans i skrivende stund. Hjemme i Norge har Fredric Aasbø kjørt oppvisning på sommertreffet på Arctic Circle Raceway, mens Marius Nakken ble nummer 17 i Porsche Supercup-løpet i Østerrike.

Vi tar også med at flere av våre førere på «Team Norway – Junior Team» har vært i aksjon denne helgen, og gjort det bra. Blant annet Mina Pedersen og Stian Lie, som kjørte sterkt i NM i gokart. Der er imidlertid ikke resultatene offisielle ennå. På NM var også landslagstrener Fredrik Brenna-Lund, og Team Norway-utøver Emil Heyerdahl.