Team Norway: Tredjeplass til Olsen i Japan

Denne helgen ble årets fjerde runde i Intercontinental GT Challenge kjørt på Suzuka i Japan med to Team Norway-førere til start.

Dennis Olsen og hans teamkamerater i Porsche kjørte inn til tredjeplass, og har nå mulighet til å vinne mesterskapet sammenlagt med et godt resultat i finalen i Sør-Afrika. Christian Krognes og hans teamkamerater i BMW lå på en andreplass, da Krognes var uheldig og ble påkjørt av en konkurrent.

I Rally Tyskland ble det en sjuendeplass til Andreas Mikkelsen og Anders Jæger i deres Hyundai, mens Citroen-fører Mads Østberg og Torstein Eriksen ble nummer fire i WRC2Pro.

Hjemme i Norge tok Ole Christian Veiby seieren i Rally Grimstad med sin VW Polo GTI R5, og leder nå NM i den grommeste klassen foran finalen på Hamar.

Vi tar også med at Fredric Aasbø har deltatt i festivalen Grid Life på Road Atlanta i USA med sin Toyota og Martinius Stenshorne Racing har vært i Finland for å forberede seg til VM i gokart i september, og der ble han nummer 20 i OKJ. Jacob Lyseng fra vårt satsingslandslag ble nummer 27 totalt i Rally Grimstad med sin Renault Clio – et løp hvor hans teamkamerat Ola Jr. Nore, som er på vårt juniorlandslag, imponerte stort med 8. plass totalt.