Treningstilbud for Racing!

Vi håper alle har benyttet påsken i garasjen, og er klar for trening på Rudskogen og Vålerbanen. Her er litt informasjon om treningsdagene. Husk å melde dere på i forkant, slik at arrangørene kan legge gode planer med tanke på smittevern.

Rudskogen Motorsenter inviterer til trening 23. april kl.09.00-21.00. Informasjon om treningen finner du her

NMK Solør inviterer til trening på Vålerbanen 1. mai fra kl.09.00-19.00. Informasjon om treningen finner du her 

Retningslinjer for begrenset trening kan man lese her

Intensjonen bak retningslinjene er å hindre smitte-spredning, og retningslinjene må anses å være minimumsbegrensninger. Det er fritt opp til arrangører/klubber å fastsette strengere krav.

Når det gjelder den enkelte utøver som ønsker å delta i trening er det viktig å sette seg inn i retningslinjene. For utøvere under myndighetsalder er det viktig å merke seg at det er krav til at ledsager må være et hustandsmedlem. Man kan altså ikke være ledsager for barn med annet bosted enn seg selv i denne perioden. Så er det også viktig at man ikke inviterer med seg familie og venner til treningene. Desto mindre folkemengde, desto mindre fare for spredning av smitte. Arrangører/klubber bør ikke belastes ekstra med å måtte avvise personer som ikke bør være til stede på baneområdet. Det er opp til oss alle å bruke sunn fornuft.