Digital samling med Mads Østberg

NBF Talentutvikling arrangerte torsdag en digital samling med Mads Østberg for alle på Team Norway, Norges raskeste landslag.

Mads Østberg er selv en del av elitelandslaget, og delte raust av sine erfaringer og råd for hvordan man skal lykkes i bilsport.

-Det aller viktigste for å lykkes er drivkraft. Vilje er viktigere enn talent, sa Mads Østberg, som fortalte om hvordan han jobber med fysisk trening, mental trening, med kjøring, det tekniske og sponsorer.

-Jeg forstod ikke selv da jeg var yngre hvor hardt jeg måtte jobbe. Spesielt mentalt. I dag er jeg helt avhengig av å jobbe med min mentaltrener for å lykkes. Jeg tror det er det viktigste jeg gjør, og kanskje mitt best råd til de unge også; begynn å jobbe med mentaltrening.

Torsdagens samling markerer også slutten på en hektisk vårsesong for NBF Talentutvikling, men det blir aktiviteter i sommerukene også. Jan Åge Asgrimsplass skal være med Martinius Stenshorne, Marcus Påverud og flere utøvere ut på løp, han skal følge opp de regjerende vinnerne av både Bilsporttalentet og Bilcross Jr. Challenge og flere utøvere har jevnlige samtaler med vår mentaltrener.

Husk også påmeldingsfristen til Bilsporttalentet som er den 20. august. Etter dette tas fem finalister ut som skal få delta i finalen på Gardermoen og Vålerbanen den 19. og 20. september.