God jul fra NBF Talentutvikling

Det går mot juleferie, og NBF Talentutvikling kan se tilbake på et innholdsrikt år.

-Det gror godt i norsk bilsport, noe vi ser både på sportslige resultater og i breddeaktivitetene til NBF Talentutvikling, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Nok en gang startet året med at landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass var med Dennis Hauger på treningsleir hos Red Bull i Østerrike, og like etterpå tok vi ut landslagene for 2023, bedre kjent som Team Norway – Norges raskeste landslag.

På vinteren arrangerte vi også fellestreninger i Oslo med godt oppmøte, noen utøvere var på issamling med John Haugland på Dagali, og en rekke utøvere hadde egne treninger med Jan Åge Asgrimsplass og vår mentaltrener Jon Krognes.

I mars var det klart for den store vårsamlingen, og i mai var det klart for Bilcross Jr. Challenge. I mai startet også jentesamlingene, som arrangeres av Norges Motorsportforbund, og i juni arrangerte vi en digital samling med Mads Østberg.

Medlemmene i Styringsgruppen for NBF Talentutvikling var ute på mange billøp gjennom sesongen, og når høsten kom imponerte Anniken Lindfjord i FIA Girls on Track – Rising Stars. Regn stoppet ikke årets finale i Bilsporttalentet, og vinner ble til slutt Karl Peder Nordstrand. På årets galla ble også Julie Nataas kåret til Årets Bilsportutøver, mens Martinius Stenshorne fikk Petter Solbergs Stipend.

Før gallaen arrangerte vi også årets høstsamling, vi hadde flere simracingsamlinger på RPC Center, og vi publiserte en ny mediaguide.

Vi deltok også på Bilsportkonferansen, hvor vi offentliggjorde at vi endrer landslagsmodellen i 2024.

-Nå venter snart en liten juleferie for NBF Talentutvikling, men vi gleder oss til 2024, som ser ut til å bli nok et strålende år for norsk bilsport. Før den tid ønsker vi å takke alle utøvere som har deltatt på våre samlinger i år og samarbeidspartnerne som gjør dette mulig, sier Atle Gulbrandsen.

Les mer om NBF Talentutvikling her.